Autóritkaságok konvoja Győrtől Balatonfüredig-Útkorlátozások várhatók a muzeális értékű autócsodák vonulása miatt

Az V. Balatonfüred Concours d’Elegance szervezésében zajló veterán autó szépségversenyen résztvevő autócsodák érkezésekor, 2018. május 4-én az alábbi korlátozásra lehet számítani a Győrtől Balatonfüredig tartó útszakaszokon:

A 82-es főúton Győr és Veszprém között, továbbá a 73-as főúton Csopak irányában és a 71-es főútvonal Csopak és Balatonfüred közti szakaszán a rendőrség által biztosított, lezárt útvonalon halad együtt 15-20 oldtimer autókülönlegesség, melyeket a Gyógy térre érkezve tekinthetnek meg az érdeklődők. A konvoj május 4-én, pénteken 15.30-kor indul Győrből és várhatóan 17.30-18.00 óra körül érkezik a balatonfüredi Gyógy térre. Immár ötödik éve rendezik meg a Balatonfüred Concours d’Elegance-t, az oldtimer autók szépségversenyét. A nemzetközi múltra visszatekintő 2 napos, ingyenes rendezvényen több mint 50 autócsodát állítanak ki, melyhez a festői szépségű Tagore sétány szolgál helyszínül.

Balatonfüred Concours d’Elegance – május 5, 6. Tagore sétány

bővebb információ: http://balatonfuredconcours.eu/

2016-ban a Balatonfüred Concours d‘Elegance rendezvény különleges rangot is kapott! 

Az UNESCO  elismerte, és  patronálásáról  biztosította, az idén az 50  éves  jubileumát ünneplő FIVA (Fédération Internationale  des  Véhicules  Anciens / Történelmi  Járművek  Nemzetközi  Szövetsége) műszaki kulturális örökségvédelem  terén  kifejtett  fáradhatatlan  tevékenységét.

Az  50  éves  FIVA  pedig  kiemelte a balatonfüredi rendezvényt, a több száz hasonló eseménye közül és az UNESCO patronáltja státuszt biztosított számunkra.

Bővebb információ: http://balatonfuredconcours.eu/