Nagy Ervint beszippantotta a vb-őrület

Ezerfős vendégseregnek dekázott zakóban 

Parádés celebközönség gyűlt össze az újpesti Bajnok Teraszon, ahol Tápai Szabina, Hajas László, Harsányi Levente, Gianni, Geszti Péter és Nagy Ervin beszélgetett Istenes Lászlóval az oroszországi labdarúgó világbajnokság kapcsán a sport szeretetéről és a kultúráról. A szurkolói hangulattal átitatott futball talk show meglepetésvendége László Gyula labdazsonglőr volt, aki közel ezer ember előtt mutathatta be különleges képességét.

Tápai Szabina nem tartja magát jó focistának, de sportos családban nőtt fel, így a sport és a futball szeretete a vérében van.

Azt nem mondom, hogy fanatikus vagyok, mert ha lemaradok egy focimeccsről, nem verem a fejem a falba, de egyébként szívesen leülök itthon vagy társasággal a tévé elé. Néha mondom is a fiúknak, hogy ők inkább csak esznek-isznak a meccs alatt, míg én nézem is, mert tényleg érdekel” – mosolygott Tápai Szabina.

Hajas László figyelmét az izgalmas helyzetek mellett a világbajnokságon focizó futballisták frizurája sem kerülte el.

Örülök, hogy Ronaldo végre levágatta a sárgára szőkített haját, mert az katasztrófa volt. Messi is megtette ugyanezt, szerencsére megszabadult a szakállától, ami nem állt jól neki. Neymar kiszőkített haja szintén borzasztó, és egyébként a fiú játéka sem tetszett annyira, nekem úgy tűnt, mintha lassította volna egy kicsit a tempót” – vélekedett a mesterfodrász.

Én inkább azon szoktam röhögni, miket vesznek magukra az emberek, és milyen arcfestésekkel szurkolnak” – mondta Geszti Péter. „Irigylésre méltó, hogy milyen lelkesek, ez csodálatos. Az egyik japán lány például beöltözött Pokémonnak. Kicsit ellentmondásos volt a kép, hiszen nagyon vidámnak kellett volna lennie, de ő zokogott” – magyarázta a dalszövegíró énekes, aki heti rendszerességgel rúgja a bőrt, műfüves pályán játszik télen-nyáron. Mint mondta, az ő erőssége a védelem, de azért így is majdnem minden meccsen szerez egy gólt is csapatának.

Nagy Ervinnek sűrű elfoglaltságai miatt kevés ideje jut a csapatsportra, a világbajnokság meccseit azonban figyelemmel követi, amikor csak tudja. Kifejtette véleményét a videóbíró rendszeréről is.

Szerintem kifejezetten jó! Biztosan érik kritikák és előfordul hiba, de én azt látom, hogy okosan használják a vb-n. Elcsíptem a legelső videóbírós meccset, ahol nagyon sokat segített ez a technika, majd a következő meccset is láttam, ahol olyan 11-esek meghozatalában volt nagy szerepe, amit nem lehet szabad szemmel észrevenni” – magyarázta a színész, aki elárulta, hogy idén a horvátoknak szurkol.

Egyrészt a szomszédjaink, másrészt bírom őket, harmadrészt pedig utat mutatnak a magyaroknak, hogy merre is kellene haladni. Talán tőlük lehetne példát venni, jó hogy ebből a régióból valaki idáig el tudott jutni” – tette hozzá Nagy Ervin, akit annyira magával ragadott a Bajnok Teraszon kialakult fergeteges szurkolói hangulat, hogy megmutatta azt is, ő hogyan dekázik.

Az érzékenység jegyében az esemény meglepetésvendégeként bemutatkozott László Gyula 10-szeres Guiness-rekorder is, aki elárulta: legnagyobb álma az, hogy Dubai legmagasabb épületének tetejére labdával a fején jusson fel. A hátrányos helyzetű fiatal története megérintette a jelenlévőket, Harsányi Levente a fellépti díját is felajánlotta, hogy megvalósíthassa célját a tehetség.

Egyelőre Újpest főterén még mindenki az oroszországi focivébére figyel, hiszen itt található Budapest egyik legnagyobb szabadtéri rendezvénye, ahol hatalmas kivetítő előtt szurkolhatnak a focirajongók, de a háttérben már ott áll az az épület, ahol hamarosan egy új életérzéssel ismerkedhetnek meg a fővárosiak.

A futball talk show-n a focivébé szombati negyeddöntője előtt Budapest legújabb és legkorszerűbb rendezvényközpontja, Újpest elmúlt 30 éves történelmének legjelentősebb beruházása is téma volt. A IV. kerületben hamarosan megnyíló UP Újpesti Rendezvénytér innovatív, modern, impozáns üvegépületével ugyanis a testi és lelki töltődést igyekszik összekapcsolni. Kuriózumnak számít, hogy egy épületben lehet majd élelmiszert vásárolni és kulturális rendezvényeken részt venni, hiszen az új vásárcsarnok mellett, az emeleti kulturális központ koncertek, színházi előadások, kiállítások, konferenciák, céges összejövetelek, zenekari és táncpróbák, valamint hatalmas társasági és egyszerre több kiscsoportos esemény lebonyolítására is alkalmas. A rendezvénytér augusztus végén kezdi meg próbaüzemét, és ahogyan a sztárokkal folytatott beszélgetésben, úgy az UP életében is jelen lesz a sport, a játék, a kultúra és a szenvedély.

www.up4event.hu