Bács Péter új párja imádja az almát

– A fiatal közkedvelt magyar színész, kaszkadőr profi mezőnyben áll rajthoz-

Idén, a sztárfutam hiányában valódi profikkal versenyez majd a Nemzeti Vágtán a fiatal tehetség, Bács Péter. A megmérettetésen újdonsült lovával, Írisszel, a gyönyörű magyar félvérrel képviselik majd Izsák települését. 

A fiatal tehetség elárulta, hogy a többi versenyző mind gyakorlott lovas, aki napi rendszerességgel lóra ül, neki viszont nehéz feladat volt összeegyeztetnie a színházi és filmszerepléseit az edzésekkel, de semmi esetre sem hagyta volna ki a kihívást. Hozzátette, versenyhelyzetben különösen fontos, hogy a ló és a lovas között meglegyen a jó kapcsolat, és ez bizony gyakran türelemjáték. Szerencséjére Írisszel egyből egymásra hangolódtak.

Az idei lovammal, Fokos Írisszel csak nemrég ismertük meg egymást, de szinte azonnal sikerült megtalálni a közös hangot. Írisz egy 11 éves magyar félvér kanca. Nagyon könnyen kezelhető, jól irányítható hölgyről beszélünk, aki imádja a hasát, egy kis almával mindig lekenyerezhető. Nagyon jól kiegészítjük egymást, szerencsére szerelem volt első látásra –mesélte a fiatal színművész.

Írisz már tapasztalt versenyló, tavaly vele nyerte meg a sztárfutamot Sipos Imre, így Bács Péter a jó eredményben bízik. A sokoldalú tehetség azt is elárulta, miután tavaly belekóstolt a galoppályák semmihez sem hasonlítható atmoszférájába, nem is volt kérdéses, hogy idén is nyeregbe ül. Sőt, azóta folyamatosan azért edz, hogy még jobb eredményt érhessen el a nemes ügyért.

Miután megtudta, hogy a hagyományos jótékonysági sztárfutam elmarad, rögtön előbújt belőle a vérbeli sportoló. A kaszkadőrként is jeleskedő fiatal színművészt a kihívások éltetik, ezért úgy döntött, a változások ellenére idén is pályára szeretne állni. Ez azonban már egészen más terep: a jótékonysági sztárfutam barátságos mezőnye után itt már kőkemény versengés folyik a pályán. Szerencsére a családja is támogatja a döntésben és nagyon büszkék a kitartó fiatalemberre.

Imádom a pálya hangulatát, a hatalmas adrenalinlöketet, ami futam előtt átjár. Lenyűgöző élmény a Hősök terén lovagolni! Nagyon büszke vagyok rá, hogy annak ellenére, hogy az idei jótékonysági sztárfutam meghiúsult, találtunk megoldást, és Izsákot képviselve az ország legjobb lovasai között versenyezhetek– mesélte Péter, aki, amikor csak teheti, rohan a lovardába. Pedig nincs túl sok szabadideje: filmszerepei és kaszkadőrmunkái mellett októberi premierjére, a Mennyit érünk? című színdarabra is rengeteget készül.