Még két hétig szavazhatunk kedvenc orvosunkra!

Országosan már közel 87.000 szavazat érkezett a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire

Félidőben jár a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj szavazási periódusa. A mindössze két hét alatt országosan már közel 87.000-en adtak le érvényes szavazatot azokra a kiváló hazai orvosokra, akiket a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra jelöltek. A Díjra az idei évben országszerte közel 700, a gyógyítás iránt elkötelezett, példaértékű munkát végző szakembert javasoltak a betegeik. Szavazni a díj honlapján, március 16-án, éjfélig lehet.

Hatalmas a lelkesedés a 2017-ben, a Goodwill Pharma Az Egészségért Alapítvány hagyományteremtő szándékkal alapított Szent-Györgyi Albert Orvosi Díja kapcsán. Az egyhónapos szavazási időszak a felénél jár, de az érvényes szavazatok száma már meghaladja a 86.000-et.

A tavalyi évhez hasonlóan az alapítvány munkatársai idén is nagy hangsúlyt fektetnek a verseny tisztaságára, és több olyan funkciót is beépítettek a rendszerbe, amely kiszűri a nem valós személyektől érkező szavazatokat. Ennek érdekében egy e-mail címről kizárólag egy szavazat adható le, és a folyamat során kiszűrik a robotoktól érkező szavazatokat.

A kitüntetést idén is 9 olyan szakember kapja majd meg, akik elhivatottságukkal valamint szakmai tudásukkal példát mutatnak a mindennapokban. A jelöltek közül a nagyközönség március 16-án éjfélig választhatja ki az év 7 közönségdíjasát. Az alapítvány ezen felül 2 különdíjat is átnyújt 2019. április 11-én, a Magyar Tudományos Akadémia székházában lévő Akadémia Klub Kodály-termében.

Szavazatot leadni, valamint a szavazás állásáról tájékozódni a www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu weboldalon tud.