Március 16-án zárul a szavazás!

Már több mint 100.000 szavazatnál jár a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj

Véghajrájához érkezett a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj szavazási periódusa. Már 100.000-nél is többen adtak le érvényes szavazatot azokra a kiváló hazai orvosokra, akiket jelöltek az elismerésre. A díjra az idei évben országszerte közel 700, a gyógyítás iránt elkötelezett, példaértékű munkát végző szakembert javasoltak a betegeik. Ha még nem voksolt a kedvenc orvosára, a díj honlapján, március 16-án, éjfélig még megteheti!

Idén második alkalommal indította el az alapítvány a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, melynek az előző évhez hasonlóan nagyon pozitív fogadtatása volt. Az elmúlt hónapokban számos megható és szívhez szóló személyes történetet küldtek be a hálás páciensek és országosan eddig már több mint 100.000 szavazat érkezett a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire.

A Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány Szent-Györgyi Albert humanitása, lendülete és szorgalma előtt tisztelegve hozta létre a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, melyre idén is bárki jelölhette orvosát. Hamarosan elérkezünk az idei díj szavazási időszakának végéhez, ugyanis a nagyközönség március 16-án éjfélig, azaz még 3 napon keresztül válaszhatja ki az év hét közönségdíjasát. Az alapítvány ezen felül 2 különdíjat is átnyújt 2019. április 11-én, a Magyar Tudományos Akadémia székházában lévő Akadémia Klub Kodály-termében.

Ha még nem szavazott kedvenc orvosára, a www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu weboldalon március 16-ig megteheti.