Az olimpiai férfi kajaknégyes eláztatta az Operett sztárjait

Győzelemre hajtanak a fiúk a Kocsitoló Versenyen

Közös csapatot alkotnak olimpikon férfi kajakosaink és az Operettszínház szólistái a Nemzeti Vágta vasárnapi Adrenalin Kocsitoló Versenyén. A Vizeshatos csapat nagyon elszánt: kajakosaink, Kulifai Tamás, Pauman Dániel és Tóth Dávid még reggeli vizes edzést is tartottak a színészeknek, amit Miklós Attila nem úszott meg szárazon.

Mindent bevetnek a Vizeshatos csapat sportolói és sztárjai a vasárnapi Kocsitoló Verseny győzelmének reményében. Az Operettszínház szólistái, Veréb Tamás, Kocsis Dénes és Miklós Attila még arra is vállalkoztak, hogy kajakba üljenek és kora reggeli órán közösen eddzenek profi sportolóinkkal.

Az Operett színészei ügyesen helytálltak! Miklós Attila és Kulifai Tamás kettőse még az őszi Duna hőfokát is tesztelte, azonban a kezdeti nehézségek ellenére Attila nem adta fel, a kajak négyesben szépített.

Részletes program és további információk: www.vagta.huA fiúk két község kocsitoló csapatával szemben vasárnap 12:55-kor mérkőznek meg a Hősök terén. Aki élőben nem tud részt venni a Vágtán, a Duna Tv-n és az online Vágta Rádión a távolból is követheti az eseményeket.

Fotógaléria az edzésről »