2013 után újra felnőtt jégkorong világbajnokság Magyarországon!

ELFOGYTAK A MAGYAR BÉRLETEK!

Már kaphatóak a bérletek az áprilisi jégkorong vb-re

Négy hónap és itt van a budapesti tavasz legütősebb sporteseménye, amely remélhetőleg olyan erővel mozgathatja majd meg az egész országot, mint a tavalyi vizes vb. Rátermett és belevaló magyar fiúk bizonyíthatják erejüket a hazai pályán, és első alkalommal juthatnak fel, házigazdaként a jégkorong legmagasabb osztályába. A Budapest Papp László Sportarénában, április 22-én induló, fergetegesnek ígérkező élményprogramra már online kaphatóak a limitált kiadású kedvezményes bérletek. A leggyorsabb érdeklődők a neten december 14-én este lecsaphattak a legjobb helyekre szóló bérletekre, akik ez által testközelből követhetik majd nyomon a jeges ütközeteket.

2013 után újra felnőtt jégkorong világbajnokság lesz Magyarországon, és a sportág egyik legnívósabb eseménye érkezik újra hozzánk! A rendezési jogot nyert Magyar Jégkorong Szövetség már több alkalommal is sikeresen bizonyította, hogy remek házigazda, de most még parádésabb rendezvényre készül, és jövőre szédületes mérkőzésekkel és szenzációs kiegészítő programokkal forgatja fel Budapestet. A különleges és nagyszabású eseményre a szervezők december 14-én indították a kedvezményes, úgynevezett early bird bérletvásárlási lehetőséget, amelyre már rengeteg igény érkezett külföldről is.

Az egy héten át zajló torna remélhetőleg sok fanatikus magyar szurkolót megmozgat majd, hiszen ritka alkalom, hogy haza pályán lehet magyar csapatnak szurkolni egy világsiker elérésében. A világ elitbe pályázó nemzetek nagyszabású összecsapását ezúttal a főváros szívében, a Budapest Sportarénában rendezik meg, ahol garantált a minőségi szórakozás. Minden résztvevőnek óriási élményében lesz része, és igazán kiváltságosnak érezheti magát.

A 2018. április 22-28. között megrendezésre kerülő jeges, ám egyáltalán nem fagyos hangulatúnak ígérkező grandiózus eseményen a torna résztvevői lesznek az A csoportból legutóbb kiesett Olaszország és Szlovénia, kijevi ellenfeleink Lengyelország és Kazahsztán, valamint a feljutó Nagy-Britannia.

Az elsők közt a helyed!

 

Jegyinformáció: www.Jegy.hu * Early bird bérletakció 2018. január 10-ig.