Várhatóan Rod Stewart fia is játszik majd az áprilisi, budapesti jégkorong világbajnokságon

Elfogytak a bérletek, így az MJSZ előrehozta a jegyértékesítést

Minden esély megvan arra, hogy a rekedt hangú skót rock legenda fia is szerepeljen áprilisban, a budapesti divízió I/A jégkorong világbajnokságon.  A brit válogatott tagjaként szereplő 23 éves Liam Stewart játékára minden bizonnyal a legendás pop ikon is kíváncsi, hiszen fia áprilisban már bizonyított, első felnőtt válogatott világversenyén két gólt is szerzett. A budapesti világversenyen nagy küzdelmek várhatók, amelyek iránt bebizonyosodott, hogy nemcsak a külföldi, de a hazai közönség érdeklődése is óriási. A szervezők tájékoztatása szerint rekord gyorsasággal fogytak el az online árusított bérletek, ezért a Magyar Jégkorong Szövetség úgy döntött, hogy a meccsekre szóló jegyértékesítést már a tervezett idő előtt elkezdi.

Előreláthatólag Rod Stewart fia is megküzd majd a 16-os elit csapatba való feljutásért a hazánkban rendezett tavaszi jégkorong világbajnokságon. A 72 éves rock híresség második házasságából született Lian Stewart a britt jégkorong-válogatott tehetséges tagja, akinek sikereit apja mindig is büszke figyelemmel kísérte. Ezt mutatja az is, hogy a skót rocksztár idén tavasszal Észak-Írországban könnyes szemmel ünnepelte fia első gólját a divízió I/B világbajnokságon.

A világ elitbe pályázó nemzetek nagyszabású összecsapását szemmel láthatólag a magyar közönség is nagyon várja, hiszen a világbajnokság december 14-én elindított korlátozott számú bérletei rekord gyorsasággal, mindössze 48 órán belül elfogytak. A Magyar Jégkorong Szövetség a nagy dömping hatására előrehozta a jegyek értékesítését, így a bérletről lemaradók már december 21-étől megvehetik belépőjegyeiket a különböző mérkőzésekre.

A világversenyhez nagyszabású programsorozat is társul majd, ahol gazdag kulturális és gasztronómiai élményekkel gazdagodhatnak a látogatók.