Furcsa sorsszerűség alakítja a Drága örökösök jóképű sztárjának életét

Varga Balázsnak több esküvője is lesz a nyáron 

A Drága örökösök Józsija nem csak a sorozatban egy igazi hősszerelmes. Még ebben a hónapban örök hűséget fogad szerelmének, Fruzsinak, aki a legpörgősebb időszakban is mindig szerelme mellett van.

„Nagyon sorsszerűen alakul az életem mostanában. A sorozatbeli apám, Haagen Imre felkért, hogy legyek a Több mint ceremóniamester team tagja, kérésnek pedig nagyon szívesen tettem eleget. Hamarosan feleségül veszem a menyasszonyomat, ezért úgy érzem, pontosan tudom, hogy mire van szükségük a pároknak. Én is most tapasztalom meg azt az örömet, azt az izgalmat és azt a mérhetetlen boldogságot, amit egy esküvő jelent.”

A ceremóniamesterek csapatának minden tagja színész, ami egy rettentően jó alap a szakmához. Balázs úgy gondolja, színészként meg van benne a kellő alázat, a pontosság és az elengedhetetlen improvizációs készség.

„Amellett, hogy az esküvőkön verseket mondok az anyakönyvvezetőnél és szívemet, lelkemet beleteszem a párok „nagy napjába” nagyon szeretek a társaság középpontjában lenni és laza pörgős hangulatot teremteni. Borzasztóan jó és motiváló érzés, hogy ilyen fontos pillanatok és emlékek része lehetek én is.”

A munka mellett azért a szerelemre is jut idő, hiszen kiből is meríthetné a legtöbb ihletet, ha nem élete párjából, Fruzsiból.

„Még júniusban megesküszünk, a ruhámat pedig egy nagyon elismert magyar sylist és tervező, Schilling Kolos és stábja készíti. Természetesen a saját nagy napunkat várjuk a legjobban, és bár nem tudom, még hova fokozható az esküvők iránti lelkesedésem, de biztos még nagyobb átéléssel leszek része a ceremóniáknak.”

Forrás:BrekaCom