Ne tökölj, jótékonykodj!

 

– Ezzel a felhívással indított Halloween-i gyűjtést Varga Balázs a Heim Pál Kórháznak

 

Vajon mi történhet, ha egy színész, egy cukrász és egy évek óta sikeresen működő lovaspark összefog? Csakis valami nagyon jó és különleges!

 

A Halloween-t lehet imádni, és lehet utálni is, egyet azonban nem szabad elfelejteni: a gyerekekről szól! Akik akár hónapokig készülnek, jobbnál jobb jelmezekben igyekeznek minél több csokit kicsalni. A hazánkban is az egyre ismertebbé váló ünnep kapcsán indított jótékonysági akciót Varga Balázs. Vannak olyan gyeremekek, akikre különösen érdemes odafigyelni, de erről nehéz beszélni, mert előbb jut eszünkbe a szégyen mint a segítség. Varga Balázs olyan gyermekekre szeretné felhívni a figyelmet, akik függőségben szenvednek. EZ A GYŰJTÉS RÓLUK, NEKIK SZÓL!

 

Ezért most Varga Balázs, hazánk legnépszerűbb napi sorozatának, a Drága örökösöknek sármőrje, Magyarné Fekete Veronika a cukrászmesterség koronázatlan királynője és hazánk egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne, a Lázár Lovaspark most összefog.

 

“Ismert színészként, felelősségemnek érzem, hogy értéket közvetítsek, ha már a lehetőségeim adottak ahhoz, hogy a követőtáborom egyik legnagyobb csoportja – a tinédzser korosztály – figyel rám. Ezt a bizalmat meg szeretném hálálni és mi mást tudnék átadni nekik, mint amiben hitelesnek érzem magam?!

Több éven keresztül részt vettem egy tinédzserek számára készült prevenciós programban. És a tapasztalataim alapján a középiskolások számára kidolgoztam egy rendhagyó osztályfőnöki órát, amit minél több iskolába szeretnék elvinni. Ezen keresztül meg tudom mutatni a gyerekeknek, hogy a siker titka az önfegyelem, a tudatosság és a környezetünk, nem utolsó sorban pedig saját magunk megbecsülése. Olyan témákkal foglalkozunk mint a drog, az alkohol, a gyógyszerek, a szteroidok, internet és az erőszak okozta veszély a 13-19 éves korosztályra.”- mondta Varga Balázs, aki a hazánkban is közkedvelt ünnep alkalmával szeretné a gyermekeket gyógyító kórházi osztály számára felhívni a figyelmet.

 

A közösségi felületen jelentkezett adományozók közül Balázs és Veronika húsz budapesti helyszínt érintve teszi meg Halloween-i útvonalát, ahol a Heim Pál Kórház, Gyermek és Serdülő Pszichiátriai Osztályának gyűjtenek, amelyet Veronika isteni édességeiből és a Lázár Lovaspark által felajánlott édességekből készített ajándékcsomagokkal köszönnek meg. Az összegyűlt pénzt személyesen viszik majd el a kórháznak.

 

Azok a jótékonykodni vágyók sem maradnak ki az adakozásból, akikhez nem tudnak személyesen eljutni a jelmezbe bújt segítők. A közösségi oldalon közzéteszik a kórház Alapítványának számlaszámát. A segítők azt kérik, hogy a támogatás az osztályhoz érkezzenek, a közleményben tüntessék fel az osztály pontos elnevezését. A online felajánlásokért pedig emailben mondanak majd köszönetet.

 

Tegyél jót, legyél jól!

Forrás:BrekaCom